fredag, januari 20, 2012

Oj oj oj


Kallt som satan ute idag. Ser ut att bli kallt på morgondagens tävling också, brr.

Det här med risporten får jag ju lämna nu. Lisa Ström är jättearg på mig. Tydligen får man inte blogga om vad man vill längre. Medan vissa får smutskasta till höger och vänster. Folk med lite humor och självdistans förstår nog att jag mest skrev detta för att retas och jävlas. Alltid roligt när folk blir lite griniga kan jag tycka.

Men vad ska man då blogga om för idrottsligt? Släpp dopningen fri? Låt kvinnor och män tävla i samma klass så att alla tävlar på samma villkor? Osv.

Nej nej, nu ska vi vara glada och sluta gnälla.

10 kommentarer:

Stefan sa...

Men strunta i henne! Man fattar ju att du skojar och driver med hela grejen. Men man kanske inte får skoja om hästhoppning, vad vet jag.

Unknown sa...

Det är sant. Nej, man får nog inte det?

Lisa sa...

men adam vännen, eftersom du uttryckligen sagt att du gör det för att provocera så får du ju också räkna med att få motsvarande mängd skit tillbaka som den du slänger ut. det är så att säga du som, för att använda ett passande uttryck, satt dig på lite för höga hästar och inte riktigt klarar av ett ifrågasättande av det du skriver. du borde ju vara glad, själva poängen med att provocera är ju att få reaktioner. jag uppfyller bara det.

att sedan försöka få det att verka som att du vet om jag är arg eller inte blir ju bara trams. har aldrig varit arg på dig så långt tillbaka jag kan minnas att vi känt varandra. du blandar ihop mig med robban.

Robban Ö. sa...

Lisa Lisa..min och Adams relation är som ett äktenskap..man myser, blir osams, bråkar, surar och slutligen kramas å blir förlåten!!

Glad motionär sa...

Hur skulle du ha vallt åt en glad motionär imorgon? Tänker främst på fästet.

Unknown sa...

Sant Robert.

Fästet imorgon blir nog ganska enkelt. Blått eller grönt, burkvalla. Kallt som tusan.

Lisa sa...

Robban, men om din och Adams är som ett gift par, vad är då min och Adams?? Som syskon?

Anonym sa...

Va kul att ni kan skoja så !!
Maggie Lee

Unknown sa...

Sister from another mother

Anonym sa...

Raight darling !