onsdag, februari 29, 2012

Två timmar klassiskt


Hej.

Sista passet med lågt kolhydratintag idag. Två timmar klassiskt. Gick inte lätt, varken i kroppen eller föret. Men jag bet ihop och klarade mitt planerade pass.

Nu får jag äntligen äta på riktigt igen!

Mätte mig på Gymet och jag hade minskat mitt kroppsfett med 2,5 procent:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam!
Även jag har testat att mäta min andel kroppsfett med en Tanita våg. Det jag funderar på är om du vet vad det är för kriterier för Body Type? Jag ser att du valt Athletic. På den vågen jag vägde mig på kunde man välja antingen Normal eller Athletic. Jag testade båda och fick ett par procent lägre kroppsfett när jag valt Athletic.

Mvh Mattias, Jönköping

Adam Steen sa...

Tja.

Okej okej. Jag vet faktiskt inte hur det funkar. Jag kanske var lite väl självgod när jag valde athletic?

Anonym sa...

Näädå, du valde nog helt rätt genom att välja Athletic! Du styrketränar ju.
För mig som bara sitter och maler på cykeln är det värre!

Kör hårt i Vasan!

/Mattias

Unknown sa...

Tack!