onsdag, april 25, 2012

Sjukt hårt intervallpass cykel!

Ett stort gäng (20-25 st?) begav sig av från friidrottshallen vid 17,30 idag.

Vi skulle köra lagtempointervaller åttaminuters och hare (skicka iväg en cyklist och sedan ska hela gruppen jaga ikapp). Jag fick gå i samma lagtempogrupp som Peter Vingstedt, och tre-fyra minuter in i första intervallen så blev han och jag själva. Vi hjälptes sen åt i de fem stycken vi körde. Jag tappade dock på sista och blev rätt rökt i benen. Men det kändes klart över förväntan, kul!!

Därefter blev det hare, jag hade bra tryck på vissa och lite sämre på en del. Men så kan det vara. Jag trodde aldrig att jag skulle ha sådant här bra tryck i benen!!

2,40 var vi ute i och jag hade en medelpuls på 151, samt maxpuls på 189!
När jag kom hem idag så väntade en kille som skulle köpa min cykelcross. Har nu köpt en ny direkt av Magnus Darvell:

Inga kommentarer: