torsdag, juni 28, 2012

3:a 3 gånger på Ingarvet-GP

Då har jag återigen blivit stum. Det verkar hänga ihop det här: Torsdag, pannkakor, Ingarvet-GP och stum. Kanske jag hade haft lite bättre ork om jag tränade lite mer? Det råder vi (jag) bot på så fort planteringen är slut. 

Nåväl, som vanligt så var det ett stort startfält även denna gång. Överraskande kul att det var sex tjejer med, rekord! Även X var med, vilket var riktigt skoj. Stark var hon också. 

Jag hade ben ungefär som förra veckan; varken kanonbra eller dåliga, utan helt okej. Fick tre tredjeplatser, och resten 4-6. Så jag är ju med skapligt bra, men det där lilla extra panget saknas. Jävligt bra och kul träning i alla fall, som vanligt, inga konstigheter.

Bilder:Lars Bleckur, stark som alltid.

Öijer behövde låna en 10 mm insexnyckel av mig innan start.
Ett uppvärmningsvarv innan de tio spurterna och 20 varven.Den där Hjortsbergarn var så nöjd att han "hittat" bocken så han låg där mest hela tiden.
Men jag måste ju också vara med ibland.

Fyra bilder tagna av Henrik Öijer.

Garmin-data:Medelpuls 156 under hela och 170 under GP:t.
Maxpuls 195.

Inga kommentarer: