fredag, juni 22, 2012

Åskådare på ett gäng tävlingar med cykeln som färdmedel

Har fått några mil och timmar i benen idag. Mer exakt 8,7 mil och 2,45 timmar. Jag och X stack iväg 08,30 från Mora upp till just ovanför Orsa där hennes start var klockan 10,05. Dit upp så höll vi 32 km/h i snitt. 

Från hennes start och ner till målet sex kilometer bort så cyklade jag med hennes cykel bredvid mig, inte det lättaste vill jag lova. Väntade sedan i målet och kunde se Magnus Palmberg spurta ner Håkan Löfström med minsta möjliga marginal:Jag såg också den mäktiga spurtstriden mellan Mora-Nisses barnbarn Anders "Mora" Eriksson och Jonatan Steen:Såhär trötta var killarna efteråt:Strax därefter så träffade jag på den käre Lars Bleckur och han sa att vi skulle till Sollerön för att spana på cyklister. Sagt och gjort, vi cyklade dit:Lars Bleckur. 


Målgången på Solleröloppet. 

Väl där så kunde vi snabbt konstatera att superkillen Magnus Darvell vunnit årets Sollerölopp, stort grattis Magnus. Så här nöjd var han cirka 45 minuter efter målgången när jag och Bleckur anlänt:

Vi träffade på förbundskaptenen för MTB Fredric Eriksson också som var nöjd med sin femteplats:Resultat för Orsakajt'n/Orsabajk'n finns här.

Min träningsrunda blev:
Medelpuls på hela passet: 133 och maxpuls: 181.

Inga kommentarer: