tisdag, juni 26, 2012

Bra-dag


Har idag haft en riktigt bra dag. Jag och X avslutade det näst sista hygget. När vi kom hem så bytte vi om till träningskläder och gav oss ut på en rullskidsvända (jag stakade med mina tech 3:or och X körde inlines med stavar). Vändan blev denna:


Upp till Lugnet och runt Falun, något i den stilen. Kändes förvånansvärt bra för mig under hela passet vilket var riktigt kul. Detta var det hittills längsta rullskidpasset i år också för den delen. Medelpulsen 129 och maxpulsen 159.

När vi tränat klart så begav jag mig iväg för att hämta och köra ut det sista plantlasset. Fick hjälp av skogsägaren att köra ut barrotsplantorna till hygget med hans traktor:


Imorgon väntar jobb på gymet och fönsterputs innan jag på torsdag kliver på planten igen!


Inga kommentarer: