söndag, september 16

Bilder från dagen + story + resultat Träflasklöpet 2012


Mellan kilometer 3 och 4. Här känns det riktigt lätt. Tillsammans med den före detta OS-kanotisten Johan Eriksson samt Daniel "den mäktige" Lindholm.


Här är vi på väg emot kilometer sex och jag är fortsatt pigg.
Efter 8,5 börjar allvaret. Har just fått släppa min klunga och blir ett jagat villebråd för bakomvarande löpare.


Upploppet. Pigg och fräsch! Och fin!
Foton: Daniel Olsson

Resultaten finns här

Som sagt, jag kände mig pigg första åtta kilometrarna. Gick ut "lugnt" och låg i rygg på Daniel Lindholm. Därefter, som en blixt från klar himmel så "dog" jag. Benen, energin, orken och flåset på en gång. Kanske lite för gårdagens cykling, vad vet jag. Jag vet i alla fall att jag slog förra årets tid, att jag orkar springa 18 kilometer i sträck och att jag fick en riktigt, riktigt bra träningshelg!

Edit: Medelpulsen på tävlingen blev 185 och maxpulsen 199. 

Inga kommentarer: