söndag, september 23, 2012

Lätt sammanfattning av helgen plus bilder


Foto: Branäs CF


Innan denna helg så hade jag inte ens hört talas om den värmländska skidorten Branäs. Väl där igår kring lunchtid så var det ett mäktigt fjälliknande landskap som bredde ut sig var man än såg. 
Arrangemanget och banorna var bra, en eloge till Branäs CF! 

Dock så verkade banorna inte riktigt passa mig av någon outgrundlig anledning. Eller så var det bara ovanan på cykelcrossen som gjorde sig påmind. Jag halkade mest omkring, hade dåligt flyt i kurvor, uppför backar, nedför backar och på platten. Känslan i kroppen var inte heller på topp, men kommer jag bara ur denna (form?)svacka så bör jag kunna åka en aning bättre. Jag har ju bara tränat ett(!) pass denna vecka, så ringrostigheten och blodsmaken i munnen var det inga större problem med under helgens två hårda race.

Jag fick i alla fall med mig en 6:e och en 8:e plats. Det var ju starka herrar före mig båda dagarna och jag var ju ändå bara 1,04 respektive 57 sekunder efter, så det hade ju kunnat gått betydligt sämre.

Nu blickar jag framåt och jobbar vidare! 

Bilder:

Oscar Ekstam höll som vanligt låda hela helgen.


Mikael Flockhart i ledning.


Anders Stenberg och Fredrik Svärm.


Jesper Larsson.
Stefan Carlsson igen.


Robban tar upp jakten, ut på ytterligare ett varv.


Gårdagssuveränen Martin Eriksson hade en tyngre dag och hade tyvärr av bakväxelörat.
Flockhart, Mård och Galle. Bakom jagar Henrik Öijer.
Den mäktige Öijer vispade väl runt båda dagarna på endast 50-klingan fram, strongt!


Robban innan banans första hinder.


Öijer flexar vad över löphindren.


Här skrek han efter en 56-klinga!


Martin krigar på.


Janne såg stark ut idag.


Stefan grinade illa.


Åkte mest runt och var förbannad under dessa två dagar.


Framhjulssläpp deluxe.


Har just lärt mig att hoppa på sadeln till Öijers stora förtjusning.Jakobsson följt av Niklas Andersson och Fredrik Lagerkrantz.


Galle hade sånär som en felfri dag. "Bara" sju stycken däckkavlingar och ett oräknerligt antal vurpor.


Resultat från dagen.Inga kommentarer: