onsdag, september 19, 2012

Pissform
Andra onsdags-VM avgjort. Hade doppats på bättre form, bättre ben, bättre psyke och något bättre teknik. Men tro på fan om inte allt var sämre. Eller speciellt psyket, vilket satte sig i åklusten, benen och kroppen. 


Banan idag var en aning omgjord sen tidigare. Mer kurvor, vilket kräver mer teknik, och det var ju en bidragande orsak till dagens misärpass för min del. Åkte mest runt och svor, och blev knappt trött. Försökte reglera däcktrycket, då jag antingen hade för mycket eller för lite i tuberna. Ingenting hjälpte dock nämnvärt. 

Jag fick röra på kroppen i alla fall. Som det känns nu så blir det nog ingen tävling i Branäs i helgen för min del. Har också tagit mig vatten över huvudet med alla jobbåtaganden, så jag vet inte hur jag ska göra med den biten, vill ju kunna träna timmar också. 

Dagens maxpulsnotering löd: 182. Medelpulsen: 150.

Tiderna på de tre heaten:

1: 17,32 
2: 17,41
3: 17,34

Resultatet:


Bilder:

Foton: Mats Wahlén

Klicka här för en länk till skidstadion, där kan ni se delar av onsdags-VM, nästa vecka klockan 17,00 är det dags igen.

Inga kommentarer: