torsdag, december 13

Bilder från CX i Vårgårda + cupsammanställning


Enligt mig så var detta banans svåraste parti. Åtminstone innan jag hittade rätt spår, (längst till vänster i färdriktningen).


Pierre Stjernman, David Eriksson och jag.


Jag lastar på.


Det här med spänsthopp har alltid varit något av en favoritsysselsättning för mig.


Spänsta snyggt är något få klarar att göra som mig.


Dags för start.


Kommer långt satan ut i lössnön.Får mig en tackling av Oliwer Kangas. Åker sedan ihop med honom något varv, småpratar här och där. Efter cirka halva racet ber han mig att gå om då han börjar bli trött, (säger han).


Fokus. Min framfälg med X antal hål i bromsytan höll fint denna helg. Bakhjulet byttes till mitt nya (och nylimmade) 20 minuter innan start dag ett då bodyn fryste ihop på gammelhjulet och jag trampade luft. Det funkade bra det också!

Foton: Oscar Ekstam

Cupsammanställningen för cupens alla klasser hittar ni här.

Inga kommentarer: