onsdag, december 26, 2012

Två timmar klassisktEftermiddagspasset i skidspåret spenderade jag med David "Hellbaz" Hellberg!

Godkväll.

Detta andra pass kändes en aning segt, hade lite för kall valla så fästet var en aning dåligt, ländryggen värkte en aning och jag var lite trött i musklerna efter de hårda och många träningarna på slutet. Dock så är det en aning efter plan, då jag tänkte få till en bra träningsperiod nu under den ledighet jag haft. Ryggen fixar jag till med lite stretch, smörja och övningar. Skidorna är bara att valla om till nästa gång.

Skönt i alla fall att köra ett lugnt och återhämtande pass!

Dagens bra:

- Klarade löpintervallpasset galant

- Fixat boende i Mora till helgens MoraPinglan

- Fått bra respons på mina mer känslosamma blogginlägg

- Tränat med Hellbaz

Inga kommentarer: