söndag, januari 20

En härlig dag

Godkväll. 

Idag har jag haft en bra dag. Efter att ha kravlat mig ur sängen med stor möda och träningsvärk så har det flutit på fint. 

Först träningen som var bra. Kul att testa SM-banorna och kul att träffa så mycket skidåkarvänner. Fick beröm av flera personer för en hittills väl genomförd säsong, bland annat av Peter Larsson. Det blev jag glad över. Sällskapet jag hade under träningen var grymt trevligt. 

Efter träning så var det dags för lunch, åt en caesar-sallad på café Piacetto. Därefter så åkte vi och hälsade på Calle Halfvarssons tjej Jennie Öberg för fika. Fortsatte dagen med att kolla damernas VC-stafett hemma hos föräldrarna i Skuggarvet. 

Nu sitter jag hos klubbkamraten Simon Andersson och dricker dagens tredje kopp kaffe!

Dagens bra:

- Allt!

Inga kommentarer: