söndag, januari 27, 2013

Ser tillbaka på en lyckad vecka!

Då var SM-veckan över för denna gång. Fyra starter blev det för min del och jag får vara mer än nöjd över resultatet. 

  •  Onsdagens Double Pursuit med en 22:a-plats är helt okej. Klassiska delen kändes bra, men skejten lite tyngre. Resultat
  •  Torsdagens stafett var en stor glädjerik dag med SM-brons! Resultat  •  Lördagens sprint där jag blev åtta var även det en stor glädjeyra! Resultat.  • Dagens 41:a-plats var väl inget att hurra över. Men känslan var riktigt dålig, jag kunde inte ta ut mig heller riktigt. Så hade den känslan varit under exempelvis förra året så hade jag varit ännu längre ner i resultatlistan, så lägstanivån är höjd. ResultatBanorna här på Lugnet är dock under all kritik. Idag så föll bland annat Maria Gräfnings och skadade sig. Många andra föll också och jag hörde inga positiva ord om banan, speciellt inte utförskörningarna. Man kan inte avgöra ett SM på banor som dessa där kurvorna är dåligt doserade, det är smalt, vissa kurvor är för branta och så vidare. Jag anser att skidtävlingar inte ska avgöras utför! 

Martin Johansson uttalade sig i tidningen, läs den artikeln här

Dagens bra:

- Ser tillbaka på ett lyckat SM

- Hade ett trevligt möte på eftermiddagen efter tävlingen

- Sammanhållningen i klubben

- Trots dålig känsla under loppet idag så bet jag ihop och krigade på

Inga kommentarer: