onsdag, februari 27

Gyminstruktör, besviken och fortsatt osäker till Vasaloppsstart


Idag var jag ledare för ett pass på gymet för första gången. Riktigt kul var det! Flera medlemmar även idag gratulerade mig för SM-framgångarna. Uppskattas, får mig bara att bli än mer sugen att satsa hårdare och mer målmedvetet nästa år!

Är dock en aning besviken och ledsen för att (som det ser ut nu) inte få åka sverigecupavslutningen i Kalix. Så om någon vänlig sponsor, företagsledare etc. ser detta så skulle jag gärna vilja få resa och boende till Kalix 16-17 mars. Hade tänkt åka fort däruppe, då en av distanserna är 30 kilometer klassiskt. Där vet jag att jag kan leverera!

Är fortfarande osäker på start i Vasaloppet på söndag. Dock så är jag mycket friskare än igår, så det går ju åt rätt håll. Frågan är bara om tiden räcker till! Jag ska i alla fall göra allt i min makt för att stå på startlinjen i Berga by.

Inga kommentarer: