lördag, februari 2

Skönt med seger!

Tjo.

Min andra seger någonsin i ett långlopp blev idag bärgad, den första var maserloppet 2011.

Efter att första milen gått riktigt lugnt idag så gick Niklas Bärj och Tom Ankerstål upp och ökade farten något, vi blev då cirka 8-10 personer kvar i förstaklungan. I första riktigt långa stigningen efter cirka 15 kilometer så gick jag upp och höjde farten lite för att jag ville ta bergspriset. Blev då ensam kvar, efter bergspriset så tänkte jag först vänta in klungan, men bestämde mig för att åka i en jämn och halvhård fart för att kunna svara på attacker bakifrån och för att spara krafter till morgondagen. Bitvis så fick jag spåra själv då det låg ett fint lager nysnö i spåret, men det gick ju bra det också!

Jag lyckades hålla mig ensam hela loppet, utan att behöva gå på "rött" (mjölksyra) och fick således vinna Evertsbergsrännet 2013, riktigt kul!

Tvåa blev Mattias Edvardssen och trea Tom Ankerstål!

Idag så åkte jag på Briko Maplus gröna fästvalla invärmd och över det tre lager Swix VR40. På glidet hade jag Briko Maplus BP1 Green, HP3 violett och Med S-pulver. Hade väldigt bra skidor!

Dagens bra:

- Vinsten!

- Alla gratulationer från vänner

- Fortsatt väldigt många som gratulerar mig för SM-framgångarna

- Nöjd över att ha kört solo i nästan 30 kilometer idag

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar! Brukar du köra nån speciell uppladdning innan tävling, spec långlopp? ex. kolhydratladda, carboloader etc..?

Adam Steen sa...

Tack. Brukar äta lite mer och sen dricka lite carboloader!

Anonym sa...

Grattis, skitkul ju!! //G

Anonym sa...

Kanon kul och bra jobbat. Håll i nu :)

Robert S

Adam Steen sa...

Tack :)