onsdag, mars 27, 2013

Kvalseriehockey, luftslott, tankar och livet


Riktigt kul igår att få kolla kvalseriehockey. Stort tack till Henrik Öijer som bjöd mig på det. Lika kul var det att få se Leksand besegra Västerås med 4 - 1 och ta ytterligare ett steg mot elitserien nästa år. Det var en del slarv och trevande spel av Leksand till en början, men mot slutet så spelade dom riktigt bra. 

Efter hockeyn så var jag iväg på en tripp där jag fick ett besked som kanske inte är så kul, men som egentligen var ganska väntat. Troligen det bästa. Det betyder tyvärr att det jag upplevde under föregående helg var bara ett luftslott, tomma ord och förhoppningar som ej är sanna. Känns som ett slag i magen, men varför lägga krut och energi på saker jag inte kan påverka? Livet går väl vidare för det och har jag kommit så långt som jag gjort idag så kan jag fortsätta utvecklas och plocka ytterligare steg i min utveckling på alla plan. Jag tror på mig själv, litar på mig och vet att jag kan. 

Jag är glad att jag har bra vänner, familj och övriga som stödjer mig på bästa tänkbara sätt. 

Min hosta är inte alltför snäll, luftrören och lungorna verkar vilja göra uppror mot mig. Men dom ska få fan igen så fort jag kan träna. Då ska jag visa vem som bestämmer!! 

Nu drar vi igång denna dag, världens bästa onsdag!

Inga kommentarer: