torsdag, maj 30, 2013

Klassiska rullskidsintervaller


Då var det passet gjort också. Jag, Simon Andersson och Joacim Lindstedt körde fyra stycken intervaller. Alla omkring Skuggarvet och Lugnet. Mellan 8,30 min till 10,30 min. Körde på mina treor idag. Lyckades hänga med Simon på de två första, och tappade 15-20 sekunder på de två sista. Kändes okej, men är något sliten muskulärt av planteringen tycker jag. Men om jag jämför med mig själv så är tiderna rätt bra mot föregående år och det får jag ta med mig. 

Med oss på passet hade vi Johan Granath som filmade, gav tekniktips samt skjutsade oss utför, för att få kortare vila. Jag har lite problem med att komma upp över stavarna i stakningen, samt med höftarbetet/tyngdöverföringen i diagonalen. Så efteråt fick vi öva på lite teknik och vi fick med oss lite "nycklar" att jobba på. Blir nog bra det!

Nu ska jag duscha, äta och sedan dra till Tällberg!

Inga kommentarer: