tisdag, juni 25

45 minuter skateintervaller på tävlingsrull!Steekigt väder idag på hygget, bar överkropp och knappt ett moln på himlen! Troligen är vi klara imorgon med årets enda hackplanteringshygge också, skönt satan. 

Idag genomförde jag min plan med intevaller på rullskidor, denna gång blev det med tävlingsrull och runt Varpan (med två vändningar) + lite till. Det blev fyra intervaller med 2-3 minuter i vila: 15 + 17 + 7 + 7 minuter. Funkade fint att köra med tävlingsrull, tror det bara kan vara bra att byta rullmotstånd ibland om manhar den möjligheten. Visserligen är det aningens för platt för min smak runt Varpan så pulsen blev lite för låg, men intensiteten och känslan var AIII (intervall-fart och -puls) och så fort det blev en backe så kom jag upp i 170 i puls. 

Passdata:

1,18,21 timmar
32,12 kilometer
24,6 snitthastighet
61,2 maxhastighet
1205 kilokalorier
149 snittpuls
174 maxpuls Dagens vackra lunchvy, tillsammans med flugor, bromsar, mygg och andra trevliga djur! Det sällskapet kan väl visserligen vara trevligare än mycket annat..!

Nu ska jag duscha, sen har jag blivit inbjuden på äppelpaj och kaffe, trefligt!  

Inga kommentarer: