måndag, juni 24

Styrka och skaterull


Planteringen flöt på fint idag och vi tog oss en bra bit längs hygget, det känns skönt! Imorgon är det bara att ta nya tag igen.

Dagens träning blev rullskidor skate med treor upp till friidrottshallen (cirka 15 minuter), mitt kontroll- och cirkel-styrkeprogram (lite drygt en timme) och därefter rullskidor hem igen. På uppvärmningen kände jag mig riktigt seg, men sedan vaknade jag till och det kändes rätt bra under styrkedelen och nedvarvningen. 

Jag har köpt ett handledsskydd för min irriterande högerhandled som värker ständigt, känns i alla fall en aning bättre. Mina skins-kläder tycker jag fungerar bra också dom, när jag har dem på mig så är nästan all min värk borta och jag känner mig stabilare. Dock så är det ett riktigt gissel att ta av tröjan!

Nu ska jag duscha och sen känna lugnet, hej!

Inga kommentarer: