fredag, juli 19

Näst sista plantdagen

Kliver igång dagen med insikten om att detta förhoppningsvis och troligen är den näst sista planteringsdagen för denna sommar. Känner mig skapligt nöjd må jag säga. Nöjd över att ha klarat av detta inferno av plantor som jag under två månader betat av. Det är jag stolt över. Dessa sista plantdagar är i Fjällgrycksbo/Finnbo på en helt okej mark. 

För övrigt så rullar renoveringen av den nya lägenheten på, tacksam över att mina föräldrar ställer upp och hjälper mig med den! Ska försöka göra någon timme där senare ikväll. Måste också få till flytten, samt städningen i den gamla lägenheten. Lite tråkigt så måste jag göra den själv då alla man trodde som ville hjälpa inte kan, har möjlighet eller lust. Men den unge herr Steen löser väl som bekant saker och ting bäst på sin egen hand utan inblandning av andra. Det är alltid bäst har jag lärt mig genom årens gång. Tur att det är en kort flytt dock, cirka 80 - 100 meter bara.

Jag har lite dåligt samvete över den uteblivna träningsdagen igår så är dagens plan att få till ett träningspass. Har tre olika nyckelpass kvar att välja mellan dessa tre resterande dagar denna vecka: stakning två timmar, styrka, eller kortare skateintervaller. Vi låter framtiden (läs; eftermiddagen och lusten) påvisa vad utfallet blir. Nu måste det mejslas ner plantor, och det med en jävla fart!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid trevlig läsning Adam. Lägenheten fixar du, ensam är stark! Undrar förövrigt vilka nyckelpass du går runt på?

Adam Steen sa...

Tack, kul att höra! Sant det.

Nu under sommaren då jag planterat mycket så har jag försökt köra:

- ett stakpass på två timmar

- två styrkepass

- två intervallpass (ett längre på 45 min effektiv tid och ett kortare på 30 min effektiv tid, varannan vecka klassiskt och varannan skate)

Anonym sa...

Tycker mig ana en viss bitterhet där ang flytten... bättre att fokusera på det som är positivt istället för att spela martyr! Tycker ja iaf. Verkar ju ga rätt bra för dig med träning och jobb osv, lägg fokus där! /anonyma coachen

Adam Steen sa...

Du har rätt!