lördag, juli 13

Trea på löpracetDagens andra etapp på DSA summer tour var löpning åtta kilometer (ett varv runt elljusspåret (6km) + ett extra varv runt tjärnen) i Stångtjärn. Jag lyckades komma trea och är nöjd med det! I starten tog jag det rätt lugnt, medan Erik Rost, Calle Halfvarsson och Gustav Eriksson stack iväg så la jag mig bakom Akira Lenting (den japanska landslagsåkaren som nu bor och tränar här i Falun) och Oscar Ivars. Efter en kilometer så ökade jag och gick upp på fjärdeplatsen, kände mig rätt stark. När det var två kilometer kvar så passerade jag Gustav Eriksson och kunde sedan gå i mål på en tredjeplats, vilket jag är väldigt nöjd med! 

Erik Rost, vann på 27,00
Calle.H, tvåa på 27,08
Jag, trea på 28,20.
Gustav.E, fyra
Akira, femma
Niklas Persson, sexa
Oscar Ivars, sjua
Adam Larsson, åtta

Medelpulsen under racet blev 185 och maxpulsen 197.

Inga kommentarer: