måndag, juli 15

Vardagen tornar upp sig

Efter en riktigt bra helg tränings- och tävlingsmässigt så är det nu åter vardag med allt vad det innebär. Förhoppningsvis så kliver jag nu in på sista plantveckan, och det känns otroligt skönt! Ser fram emot att kunna flytta in i nya lägenheten, att kunna ta tag i träningen på ett bättre sätt och att kunna styra upp det som troligen kan innebära ett nytt jobb för mig. Så förhoppningsvis så går vi mot "bättre tider"! 

Har hunnit fundera mycket under helgen. Fortfarande har jag svårt att släppa vissa saker/personer i mitt liv.. Dock så är jag fortsatt väldigt tacksam över att jag "har min träning", att just det går väldigt bra och är kul för tillfället, samt att jag har bra vänner och familj som ställer upp och stöttar mig! Utan det och utan er så vet i tusan hur allt gått.  

Nu sätter vi full fart framåt denna dag med plantering och med en skön vilodag. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: