måndag, oktober 28, 2013

Kärleksartiklar

Hejsan mina bloggvänner och alla andra läsare.

Skulle vilja ge er lite tips om en sida som säljer lite annorlunda produkter. Då jag surfade runt här på Internet häromdagen, så kom jag in på hemsidan Amorspilar sexleksaker, vilken är en sida som säljer "vuxenleksaker". De marknadsför sig själva som: "Din sex och kärleksbutik på nätet", en väldigt bra och rättvis beskrivning kan jag tycka. 

Hittade lite information om dom också: Amorspilar grundades redan år 2004 och är alltså en internetbutik som säljer sexleksaker och kärleksartiklar i Stockholm. Deras huvudsakliga koncept ligger i att sälja och marknadsföra sexleksaker utan att publicera något pornografiskt innehåll. Vilket jag tycker dom lyckas bra med. 

Sidan är väldigt snygg, den är lättnavigerad, det finns allt man kan tänka sig där, de känns som seriösa aktörer inom denna genren. De är certificierade för online-handel och garanterar leveransdiskretion till ett hundra procent. De har väldigt många olika varianter att välja mellan, de har flertalet olika varumärken, det går att köpa batterier till produkterna som kräver sådana, man hittar även skämtleksaker, sällskapsspel, litteratur inom ämnet, massageoljor, spa & relax-produkter, romantiska produkter och även produkter för förvaring. De har en bra kundservice som hjälper dig vid dina frågor dessutom.

Det finns alltså någon produkt för alla att hitta där oavsett dina önskemål eller behov.  Skulle detta vara aktuellt för mig att handla dessa produkter någon dag så skulle jag utan tvekan använda mig av deras tjänster och produkter. De är kända från stora tidningar såsom aftonbladet, veckorevyn, Amelia, solo och så vidare, där de har fått bra betyg vilket stärker deras förtroendeingivande image ytterligare! 

Det finns en rad olika leverans- och betalningsalternativ dessutom, vilket kan vara bra för vissa som har det lite sämre med pengar under en viss period. Det går även att reklamera och göra återköp om man så vill det.

Inga kommentarer: