torsdag, oktober 24, 2013

Lite hemligt och sådär...


Säg det inte till någon, men jag har tränat.

Kände mig pigg och sådär efter jobbet, och var inte så sugen på en till "inne-eftermiddag", så jag bestämde mig för att träna lätt.

Knöt på mig löparskorna och sprang upp till Lugnet och friidrottshallen. Kände mig rätt lätt i kroppen, men en aning andfådd. Uppe i friidrottshallen så körde jag igenom en massa olika övningar, ett set på de flesta och med en blandning av allt ifrån fyra till 12 repetitioner. Testade bland annat ett nytt styrkeprogram med inrikting på explosivitet och snabbhet, gick igenom mig stabilitetsprogram med pilatesboll, körde lite maxstyrka och även snabbstyrka. Kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Avslutade det hela med en jogg hemåt, under den 15 minuter långa joggturen så lade jag in fyra korta stegringslopp.

Känner mig genast mycket piggare och gladare, fan så härligt att träna! Nu får vi hoppas på att jag inte får något bakslag bara.