tisdag, oktober 29, 2013

Tankar +ANNAT

"It's amazing I'm in this maze with you
I just can't crack your code, One day you screaming you love me loud, The next day you're so cold" 

Ett bra citat från låten: "Holy Grail" med Jay-Z

Beskriver rätt bra en av orsakerna till att jag varit rätt nere någon vecka nu igen. Speciellt påtagligt blir det när jag inte kan träna, såsom den senaste veckan. Då känns mycket verkligen meningslöst och tomt. Speciellt när träningen är lite av en "tillflyktsort" för min del, även om jag älskar den (nästan jämt). Denna känsla förstärks då jag är ensam, och speciellt på kvällarna. Därav så försökte jag också stressa igång med träningen lite för tidigt under föregående vecka. 

Idag har jag dock tagit tag i en del saker, fått en del gjort och känner mig faktiskt en aning piggare igen och siktar på att träna imorgon!

I övrigt så funkar det mesta rätt bra. Är väl lite det här med jobb som spökar, skulle ju haft något mer fast (upp till 50%), eller en bra sponsor/samarbetspartner. Så att jag kan fortsätta min skidsatsning. För en sak kan jag lova er mina kära läsare; jag har inte kommit upp i min fulla potential som skidåkare än!
Inga kommentarer: