fredag, november 29, 2013

10"-20" skate


Så ja, det blev ett till pass idag. Denna gång skate. Jag började med femton minuter lugn åkning, därefter ville jag väcka kroppen lite och idag körde jag ett block 10"-20" på 15 minuter. 

Det var ju ett tag sedan jag körde dessa intervaller. I alla fall på skate. För er som inte riktigt minns vad det innebär så kör jag tio sekunder maxinsats (13-15 stavtag på), och tjugo sekunder med väldigt lugn åkning. På femton minuter så hinner jag med trettio stycken. 

Det kändes bra under intervallerna. Och jag lyckades åka med bra insats, hög fart och jag blev flåsig utan att dra på mig syra. Perfekt! Dessa intervaller har jag saknat, och jag tror hårt på dom. 

Efteråt så avslutade jag med väldigt lugn åkning för att skölja ur kroppen.  Totalt var jag ute i 1,15 timmar. 

Inga kommentarer: