lördag, november 30, 2013

Utslagen i kvartsfinalen. Men ett steg åt rätt hållNu. Nu har jag tagit ett steg åt rätt håll rent fysiskt. Kände redan igår och även idag på uppvärmningen att det fanns klipp i kroppen och en helt annan inställning. 

I prologen så fick jag en helt okej start och början. Såg att jag tagit in väldigt mycket tid på den femton sekunder före mig startande. Slog av på farten mot slutet och gick på säkerhet genom de sista svängarna. Kände direkt att det var ett bra resultat, och tvivlade aldrig på att jag gått vidare. Resultatet blev 8:e man, 4,99 sekunder från prolog- och totalvinnaren Simon Persson. 

Gick i sista kvartsfinalen och hade en god förhoppning om att gå vidare. Kom iväg som tvåa, men hade bra tryck och känsla. Försökte komma upp på förstaplatsen, men efter en smart körning av killen framför så kom jag inte om. Hade ett tag lucka bak till tredje, men det gick så pass sakta att en person bakifrån trasslade sig förbi mig och det blev väldigt struligt i de sista kurvorna och in mot mål. Vi kom fyra personer nästan på linje över mållinjen. Och jag var väl cirka 15-20 hundradelar från semifinal. Surt sa räven. Slutplaceringen är mellan 13 och 20.

Istället för att vara less och bitter så blev jag idag äntligen förbannad och visste att jag hade kropp och skalle för att vara med längre fram i tävlingen! Imorgon ska det bli åka av! 

Inga kommentarer: