tisdag, februari 18, 2014

1,30 timmar löpning


Var iväg efter lunchen och fixade till axeln. Var återigen en massa snett i ryggen, bäckenet, samt även axeln. Fick lite antiinflammatoriska tabletter och ska dit en gång till inom några dagar. Det plus att jag vilar axeln från belastning, samt smörjer med voltaren är de saker jag kan göra, förhoppningsvis så hjälper det!

Dagens träning blev ett fint löppass med Lars Suther. Vi sprang i 1,30 timmar. Genom övre Norslund, via Hälsingberg och tillbaka via Roxnäs längs med Runn. Hade rätt så mycket träningsvärk och var stel i benen sedan gårdagens löpintervaller, fast det hade ju varit konstigt om jag inte haft det. I övrigt kändes det okej. Tyckte - peppar, peppar, ta i trä - att axeln kändes bättre under löpturen! 

Nu efter träningen så har jag städat rejält här i lägenheten och ska nu försöka äta lite middag. Det blir väl så fint det. 

Avslutningsvis, jag har ju som bekant lite tid över på dagarna och surfar rätt mycket på internet. Ramlade in på en sida med snygga klockor här om dagen. Jag gillar ju prylar, och klockor är en av de många olika prylarna som jag gillar mycket! Kika in själva och se om ni hittar någon snygg klocka. Mina två klockor som jag använder mest är min Polar RCX5 till träning och min Gant till vardags.Inga kommentarer: