torsdag, februari 27, 2014

Jag kör Vasaloppet


Jag ger det en chans och kör Vasaloppet!

Idag har jag testat att åka med två stavar för första gången sedan debaclet i Borås för drygt tio dagar sedan! 

Jag började med klassiska skidor och stavar, drog ett varv runt femton, nästan bara stakning. Därefter så körde jag skate ett varv runt milen + två varv runt elljusspåret. Totalt två timmar i skaplig fart hela tiden. Och tro på fan: kroppen kändes piggare än på bra länge och min högra axel/skuldra är så när som helt bra. Jag skulle kunna säga att den är 85-90% funktionsduglig nu. 

Jag ska försöka gå in med en avslappnad inställning till Vasaloppet. Målet med tävlingen blir att ha roligt och försöka ha en bra känsla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt! Lycka till!!

Anonym sa...

Härligt!
Kör hårt, jag håller tummarna!

Adam Steen sa...

Tack :)