torsdag, februari 20, 2014

Mer skate med en stavFint på Lugnet idag!

Har idag varit iväg på en laserbehandling för min axel. Hoppas på undervärk även här..! Jag greppar ju lite efter halmstrån här som ni märker.

Dagens träning blev ytterligare ett skidpass med en stav. Idag hade jag dock min högerarm så stilla det gick ovh min högra hand hela tiden fast på låret när jag åkte, och då kändes inte axeln. Det var ju i alla fall bra, men att åka skate lugnt med en stav är lite annorlunda än att staka med två stavar.. 

Det var väldigt skönt att få åka där i pannlampsskenet i alla fall, kände mig rätt pigg och det var troligen de bästa förhållandena jag upplevt i år på Lugnet, kanon det! 

Imorgon tänkte jag försöka åka i totalt tre timmar, troligtvis så kör jag ena halvan klassiskt och den andra skate. Får se om jag är pepp mentalt, annars kanske jag inte kör något.

Inga kommentarer: