söndag, april 27, 2014

Hotell nära Tele2 Arena


Tele2 Arena är en idrotts- och evenemangsarena belägen i Johanneshov i södra Stockholm. Arenan har ett skjutbart tak och ska kunna nyttjas för olika typer av evenemang året runt, till exempel allsvensk fotboll och fotboll i Superettan, konserter, häst-, motor- och issport. Det kommer också att kunna vara möjligt att arrangera internationella fotbollsmästerskap i arenan då utformningen uppfyller Uefas och Fifas regelverk för internationell och nationell fotboll. Arenan rymmer 30 000 - 40 000 personer och beräknades ha kostat 2,7 miljarder svenska kronor att bygga. 

Med en sådan mäktig arena som denna så ställs det ju krav på att ha bra boenden i närheten av Tele2 arena. Det finns ett företag som har en lista över hotell nära Tele2 Arena. Kollar ni in den sidan så ser man snabbt att det finns en rad hotell i närheten. De har listor där du kan söka upp de olika hotellen utifrån resmålet Tele 2 Arena, samt incheckning- och utchecknings-datum. De listar även tre hotell som de rekommenderar: ApartDirect Hammarby Sjöstad, Maude’s Hotel, Hilton Stockholm Slussen Hotell. Dessa är de tre hotellen som man för tillfället rekommenderar, troligtvis efter att de fått bra recensioner av de boende som varit där, samt att de är prisvärda och håller bra kvalitet på deras boende.

Om du skulle vilja se något av de mäktiga evenemangen som utspelar sig på Tele 2 Arena så kan jag ju tipsa er om att det kommer bli roligare att bo kvar där i närheten. Och då passar sig ju denna sida ypperligt till det. Hotell Tele2 Arena har självklart också bästa pris garanti på samtliga reservationer så det låter ju klockrent kan jag tycka! 

Något evenemang jag skulle vilja se där på arenan är antingen allsvensk fotboll, eller en konsert med någon mäktig house-DJ. Hade jag varit en fotbollsspelare så hade jag tyckt det var fantastiskt att få spela på en sådan fin arena.

Inga kommentarer: