fredag, april 25, 2014

Träningsåret 2013 - 2014; 656 timmar

I söndags tog träningsåret 2013 - 2014 slut för de flesta av oss skidåkare. I måndags började således det nya; 2014 - 2015. Detta nya år har dock inte börjat så bra för egen del med en förkylning, men den ska nog snart gå över. Nedan så har ni lite urklipp ur min träningsdagbok där ni ser sammanställningen av diverse saker:


Här är den tid jag spenderat i de olika pulszonerna, samt styrka. En period motsvarar fyra veckor.


Total träningstid i år blev 656,12 timmar. Mitt näst högsta någonsin. 2006 - 2007 så tränade jag 660 timmar.


Fördelningen i total träningstid mellan klassiskt och skate.


Här är exakt tid i de olika pulszonerna, samt styrkan.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant, vad drar du för egna slutsatser om säsongen? vad använder du för träningsdagbok?

MC sa...

Hej! Undrar lite om hur du skriver upp styrke passen i tid? Om du är där.en timme hur länge skriver du då upp? :) // Karin

Adam Steen sa...

Tack Anonym. Slutsatser om säsongen är väl att jag inte är riktigt nöjd i det stora hela, men att jag ändå har ett bra träningsår i ryggen för kommande år. Jag använder en Excel-baserad träningsdagbok som DSA har gjort.

Jag skriver mycket mindre tid än vad jag är där. På en timme skriver jag mellan 15 och 30 minuter. Beroende på vad jag kör.