söndag, april 27, 2014

Tredje tretimmarsdagen!


För tredje dagen i rad så har jag kört ett tretimmars cykelpass. Det börjar sakta kännas lite bättre i kropp och ben, skoj! 

Jag har verkligen saknat cyklingen känner jag, att få ligga och bomba på längs landsvägen är för jävla härligt. Förra året ville jag ju ge mig själv ett riktigt bra och grenspecifikt träningsår där jag mestadels åkte rullskidor, och det har jag nu med mig i ryggsäcken till kommande säsonger.  Detta år omvärderar jag träningen till att köra mer cykel. Dels för att jag som nyss nämnt; tycker det är så sjukt kul, jag kan köra långa och hårda pass, och jag kan driva en väldigt hög puls under lång tid vilket gör att jag blir mer uthållig helt enkelt. 

Idag körde jag med Robert Österling och Daniel Olsson i drygt två timmar, därefter skarvade jag vidare i nästan ytterligare en. Med dessa två herrar så körde jag runt Aspebodavändan, samt Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Sundborn - Skuggarvet. Därefter så rundade jag Varpan med två avstickare. Försökte hålla skapligt tryck i pedalerna under den sista timmen, och det kändes faktiskt helt okej! Medelpulsen blev 136 och maxpulsen 185.


Inga kommentarer: