fredag, maj 23

2,30 timmar klassiskt


Vilket klockrent väder vi har nu alltså! Jag älskar sol och värm, och den varan har vi haft mycket av på slutet, så härligt. Idag blev det en fin klassisk tur på mina ProSki 3-3:or. Körde (nästan) ett varv runt Varpan, vänster i Österå, vidare till Rostberg där jag tog av höger till Skuggarvet. Mellan Rostberg och Skuggarvet går det en grusväg, men den är så pass fint packad att det inte är några som helst problem att åka rullskidor på den, i alla fall inte klassiskt. Väl i Skuggarvet så åkte jag ner till Lugnet, upp till hoppbackarna och sedan hemåt, med lite omvägar, så att jag skulle få ihop mina planerade 2,30 timmar.

Nu har jag kört 20,45 timmar på fem dagar och känner mig ganska pigg och stark. Idag funkade ryggen bra i diagonalåkningen också, så härligt.


Fin väg runt sjön Varpan.


Den gamla vägen mellan Österå och Rostberg.


Inga kommentarer: