torsdag, maj 22

Fem timmar cykel - 31,1 km/h i snitt - 156 kilometer

Då har jag kämpat mig igenom det längsta passet på bra länge. Fem timmar landsväg. Första tre timmarna hade jag sällskap av Victor Gustafsson. Därefter fick jag köra sista två timmarna själv. Det enda jag intog under hela passet var tre flaskor vatten, samt två flaskor med svagt blandad sportdryck. Nu är jag rätt krispig och trött. Medelpulsen blev 135 och maxpulsen 169, ett riktigt fint och jobbigt pass helt enkelt. 

Bilder från dagen, samt strava:


Strax efter Smedsbo.


Strax innan Valsan.I denna position låg man några mil och matade idag. 


Fina vyer innan Hälgbo.


Cykelbanan mellan Insjön och Leksand.


Sprintern lär fylla på depåerna, och jag fyller vatten.


Victor ställer på uppför mot Romma.


Sjukt fint mellan Leksand och Romma.


Tagit oss uppför Hisvålabackarna.


Victor börjar bli lite krispig i Bergsgården.


Stennäset, nästan hemma, bara två timmar kvar.Rullar in i Sundborn, 1,30 timmar kvar.


Börjar känna av milen i benen mellan Sundborn och Kårtäkt.


I Karlsbyheden kan man vara trött.


Epic light längs strandvägen.
Inga kommentarer: