måndag, maj 19

Styrka och stak med bronsgänget!


Simon, jag och Kalle.G på fintur!

Sådär, efter två vilodagar så var det otroligt skönt att dra på sig träningskläderna igen. Ännu skönare var det att köra premiär i korta tights och t-shirt på rullskidorna. Vi började med att åka rullskidor klassiskt upp till friidrottshallen, därefter så körde vi ett program med fem stycken övningar, med tre set á 12 repetitioner. Jag klarade av programmet helt okej, men jag kände mig väldigt stel och hade lite krämpor här och där, gubbjävel man är alltså. 

Efter gymet så stakade vi bronshjältar (Simon, jag och Kalle.G) ett varv runt banan på den kommande Dalarullen. Jag hade inga större förhoppningar på bra känsla, då jag hade värk här och där. Men kroppen svarade bra och jag kände inte av någon värk, så det var skönt! Totalt så tog turen 1,30 timmar.

Nu; Lunch. Inga kommentarer: