tisdag, maj 20

Två timmar skate

På eftermiddagspasset så fick jag hänga med följande grabbar: Linus Larsson, Mattias Argårds och Martin Holmstrand. De två sistnämnda körde klassiskt/stakning, med lite blandat rullmotstånd, medan jag och Linus körde skate med en aning trögrull. Men det funkade fint det också. Vändan blev liknande den i förmiddags, men nu körde vi åt andra hållet, samt något kortare, alltså: Britsarvet (sportson) - Skuggarvet - Hobborn - Lilltäkt - Östborn - Hosjö - övre Norslund - Britsarvet. 

Jag kände mig pigg även på detta pass, försökte tänka på tekniken, åka avslappnat och stort, samt att använda mig av alla växlar. Det blev ett bra träningspass helt enkelt. Enda minuset var att jag glömde pulsbandet. 


Här skiftar de den vänstra rullskidan till höger och vice versa. Jag brukar göra så på varje pass halvvägs in ungefär. Det blir en mycket jämnare slitning på hjulen och de håller längre. 


Linus är väl alltid så glad!


Jagar grabbarna i Östborn, mot Hosjö.


Sliter på med min partifärgade(?) tröja från Craft. Eller okej, det där med partifärgad var faktiskt ett skämt, för er som inte förstod det.


Vart tog du vägen Adam?

Inga kommentarer: