fredag, juni 20

15 km på 56,49 #Orsakajt'n


Foto: Barbro Olsson

Tjoho! Det gick ju över förväntan det där, men är man ung och lovande så är man!! 

Hade en liten förhoppning om att klara under timmen idag, i övrigt ville jag göra mitt eget lopp och springa kontrollerat med samma fart loppet igenom. Förra årets tid på 58,15 kände jag att skulle vara svårt att slå då jag inte sprungit mer än 5-6 pass och ett intervallpass. 

Kände mig riktigt seg i början, men höll huvudet kallt och sprang i min fart. Efter cirka halva loppet så började det kännas bättre och jag såg på klockan att jag kunde springa jämt med fjolåret. 

Nötte vidare i en fart som rent "flåsmässigt" var på tröskeln. Idag var benen den begränsande faktorn och jag fick verkligen slita där med krampkänning nästan från start. Men i övrigt så kände jag mig rätt stark och kunde öka farten ett litet snäpp med tre kilometer kvar. 

I mål sprang jag på 56,54 på min klocka, med en medelpuls på låga 182 och maxpuls på 199 (i spurten där jag plockade två placeringar!). Jag är nöjd med dagen, trots att jag nu knappt kan gå!


Foton: Margareta SteenInga kommentarer: