fredag, juni 6

50 minuter effektiv skateintervalltid


Då har man blivit trött igen. Jag blir alltid på dåligt humör om intervallerna inte går riktigt som jag vill, då blir jag sur och ger ofta upp, samt att jag säger/tycker att jag är sämsta skidåkaren i Sverige. Idag var det nästan en sådan dag, förutom att jag ändå bet ihop okej, hade bra puls och kroppen kändes bra på slutet av sista intervallen. 

Vi körde tre stycken intervaller, alla involverade Baggbobacken. Jag gillar inte långa uppförsbackar, är alldeles för fet för det. 

1:a intervallen: drygt sex minuter intervall innan Baggbo och därefter avslutning i den backen - 15,00 min - 172 snittpuls - 180 maxpuls

2:a intervallen: Baggbobacken (dock en annan väg upp första halvan och mål två minuter efter toppen) - 11,00 min - 175 snittpuls - 184 maxpuls 

3:e intervallen: Baggbobacken och vidare förbi Andersbo - 24,00 min - 174 snittpuls - 182 maxpuls

Det blev trots allt ett helt okej pass ändå idag, trots att jag är stum och tjock. Skulle dock ha haft ett par nya skate-skidor, mina ProSki skate S5E är inte bra alls märker jag, de funkar bra på ny/fin asfalt, men så fort det är minsta lilla ojämt så går de åt helvete illa. Någon som skulle vilja sponsra med ett par?

Inga kommentarer: