onsdag, juni 25

Catena Fastigheter

Hej där alla.

Jag vill tipsa om Catena fastigheter som är ett stort fastighetsföretag som är ledande inom logistik. Företaget fokuserar sig på logistikfastigheter med attraktiva och bra lägen för företagen och hyresvärdarna. De har också en bra projektutveckling av andra bostäder, kommersiella lokaler och även kontor. Man försöker jobba med att ha långsiktiga och bra kundrelationer. De flesta fastigheter och lokaler finns den södra delen av vårat avlånga land Sverige, från Örebro till Malmö. 

Exempel på deras tjänster är att äga, förvalta och utveckla de fastigheter som de tillhandahåller. Man vill kunna erbjuda attraktiva lokaler och ha nära samarbete med kunderna och hyresgästerna. På så sätt får man en bra, professionell och långvarig kundrelation. Man har också affärsutveckling inom organisationen och med det menas att man hanterar projekt och utveckling, samt även de transaktioner som Catena har. Deras förvaltning är belagd till var fastigheterna är belagda, alltså i tre områden: Öresund, Göteborg och så i Stockholm.

Företaget har sitt huvudkontor i Ängelholm. De har också regionkontor på följande tre platser: Nyköping, Västra Frölunda och Helsingborg. Låter detta intressant så tycker jag att du ska kolla in denna hemsida. Du kan även maila de olika ansvariga personerna inom respektive område.

Inga kommentarer: