tisdag, juni 3

Dags för dagens


Några fler bilder från gårdagen, riktigt härligt var det!

Nu äter jag frukost och ska snart bege mig mot DSA-samlingen vid Byggmax. Det väntar ett längre pass skate. Ser ut att bli klockrent väder också, härligt!3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser riktigt härligt ut! Bra att du ser ut att kunna njuta av stunden!

Anonym sa...

Blir riktigt imponerad av hur mkt du tränar! Det ger motivation till min egen träning då jag alltid läser dina inlägg,kommer garanterat inte upp i dina timmar men brukar ligga på ca 12-17 tim/vecka blandat med rullskidor(skate) då jag kör blandade pass på ca 1,5-2tim per gång,distanspassen ligger på 25-35km resten av veckan blir det löpning och styrketräning. Men jag är snart 40 bast så kroppen är inte riktigt va den varit efter alla skador mm men kul som fan att träna ändå:) kör hårt och lycka till när vinterträningen börjar och tävlingarna börjar!! Och fortsätt att uppdatera här och på Facebook för det är som sagt riktigt kul och imponerande och motiverande att läsa!!

Adam Steen sa...

Det var riktigt härligt och trevligt, japp!

Tack så mycket, kul att höra! :)