torsdag, juni 19

Rullskidor klassiskt med 10"-20"


Efter dagens jobbinsats så åkte jag till Dala Wärdshus för att hämta en matlåda, därefter så drog jag hem, bytte om till sportkläder och drog iväg med mina klassiska ProSki-treor. Körde idag Dalarullen-banan baklänges, alltså; Lugnet - gamla Svärdsjövägen - Östborn - Lilltäkt - Hobborn - Skuggarvet - Lugnet. Passade också på att bränna av ett femtonminutersblock 10"-20" mellan Hobborn och Skuggarvet, det kändes bra och jag lyckades få till en snittpuls på 165, samt en maxpuls på 181, det är bra för att vara klassiskt och 10"-20" tycker jag. 

Efter 90 sekunders åkning så fick jag min första krampkänning i ländryggen, blev less och var millimetrar från att vända hem, men istället ökade jag farten en aning och bet ihop, för kroppen kändes ändå rätt pigg fysiskt. Efter ett tag blev det faktiskt bättre i ryggen och det höll i sig ändå förbi Skuggarvet, dock så började jag få kramp i backarna mellan Skuggarvet och Lugnet igen. Det är inte kul det här med ländryggen, nu har jag hållit i stretchningen fortsatt bra, men ändå hjälper det ej. Dock så tror jag att jag har en del kotor som ligger snett i ryggen, det ska jag åtgärda så fort jag blir klar med planteringen.

Nu ska jag packa en väska, därefter dra till Mora. Imorgon väntar midsommarafton och Orsakajt'n!

Inga kommentarer: