torsdag, juni 12

Ström


Hej allihopa.

Kran El är ett företag som är  Sveriges största och även ledande leverantör inom "Rörlig kontakt", med rörlig kontakt menar man alltså: överförningen av kraft, manövrar och signaler till lyftanordningar och till transportanordningar. Det handlar då om strömöverföringar som är rörliga, dataöverföringar, bromsar, flexibla kablar, manöverhandtag, och så vidare inom dessa områden. 

Företaget har hållit igång i drygt trettio år och deras produkter garanterar bra kvalitét, samt fullgod säkerhet, såväl som för personer som för driften. De jobbar tillsammans med tillverkare som är noggrant utvalda ifrån länder som: Tyskland, Frankrike, Italien, samt England. 

Företaget finns dels på Internet, men de har också en permanent utställning i Göteborg som man kan besöka om man exempelvis vill veta mer om produkterna, deras tjänster eller om företaget. 

Passa på att kika in på deras hemsida, den är snygg, man hittar lätt det man söker, den ger bra information om dess produkter och om de tjänster som erbjuds av detta företag. Har man övriga frågor eller funderingar så är det lätt att kontakta dem via deras hemsida som erbjuder allt man egentligen kan undra om dem. 

Man kan även kika in på fliken nyheter, där får man se allt som är aktuellt för tillfället, och den uppdateras relativt ofta.
Inga kommentarer: