fredag, juni 27

Tre timmar regncyklingDagens pass var ju även det ett fint träningspass. Om än lite blötare än vanligt. Men jag hade klätt mig bra, med diskhandskar, underställ, buff och så vidare. Hela vägen fram till Rättvik så regnade det, därefter så slutade det helt och asfalten var helt torr till och med. 

Jag rullade ut från Färnäs, åkte en liten fin väg genom Nusnäs och kom ut i Fu. Därefter åkte jag stora vägen mot Rättvik till Vikarbyn, där körde jag på högra sidan landsvägen på en mindre väg, åkte därefter igenom Rättvik och alla dess rondeller innan jag svängde av vänster genom Gärdebyn och kom ut på stora vägen mellan Rättvik och Falun. Här åkte jag storväg till strax innan Bjursås där jag vek av vänster mot Ingels och sedan direkt höger mot Bjursås, i höjd med kyrkan i Bjursås svängde jag av höger igen till storvägen, den åkte jag nu fram till Bergsgården där jag svängde in vänster. Tog också av vänster mot Österå och sedan vidare till Falun. Kom fram efter 2,45 timmar, så sista kvarten skarvades runt kvarteret för att få ihop mina hett eftertraktade tre timmar. 

Till en början av passet så var det ganska vindstilla, men från Rättvik och hem hade jag rak motvind. Det var ett riktigt saftkalas må jag säga. Snittfarten blev bara mediokra 30,3, det trots att jag hade fina ben under hela resan. Inga kommentarer: