söndag, juni 22

Trötting

Man är väl så trött. Efter att ha burit plantor ett antal vändor genom ett träsk cirka en kilometer så satte vi plantorna i någon timme cirka innan det helt plötsligt blev dödsblåst och regn. Vi sprang in till skogen och tog skydd, men vi båda höll på att frysa ihjäl så vi bestämde oss ganska snabbt för att avsluta jobbet för dagen då. 

När jag väl kom hem nedfrusen så åt jag en matlåda och somnade sedan i soffan i tre - fyra timmar. Helt slut. Så jag har varken orkat eller haft lust att träna de två senaste dagarna. Men med en hård period, samt en jobbig tävling i ryggen så kan det nog bara vara välbehövligt med vila. Jag fungerar som så att jag inte är speciellt sugen på träning när jag är sliten, sjuk eller liknande. Så om någon dag är jag nog på gång igen!

Inga kommentarer: