fredag, juni 13

Två timmar väggskate


Jesper "Jassenyz" Nyström och Niklas "NikkiP" Persson blev mina följeslagare på eftermiddagspasset.

Givetvis så blev det ett till pass idag. Man lär ju passa på när man har möjlighet. Vi drog ut på skaterullskidorna och började med att runda Herrhagen och åka upp till Stångtjärn för att vända där (cirka 500 meter efter bilden ovan). Vi åkte sedan vidare igenom Ingarvet och upp på gamla berget, när vi precis passerat det och närmade oss Lilltorpet så hade vi åkt en timme och mina energinivåer var i det närmsta nere på noll. Vi ångade dock på i lagom takt och jag kunde glatt stänga av klockan på två timmar, rätt så sliten och tömd på energi. Jag hann även med fem stycken impulser under de två timmar jag var ute, kanon det!

Nu får det vara nog med träning för idag!

Inga kommentarer: