torsdag, juli 3

3,15 timmar rullskidor K, mestadels stakning


Det här var ju kul, eller? 3,15 timmar klassiskt på ProSki-treor i Mora. Har ju åkt på roligare vägar och slingor må jag säga. 

Skulle få sällskap först, men det ställdes ju in, så man fick ju leta sig fram bland vägarna själv här. Det jag åkte var något sådant här, typ:

Startade i Färnäs, åkte ner till Mora, bort till och igenom Östnor, ut på Vasaloppsvägen, igenom Selja och Långlet, fortsatte Vasaloppsvägen till Läde där jag vände. Åkte tillbaka ända till Hemus där jag åkte in och körde två varv på den cirka en kilometer långa rullskidbanan. Därefter åkte jag igenom några bostadsområden och ett industriområde, sen var jag i Vinäs, där vände jag och åkte tillbaka till Mora längs Zornvägen, förbi folkhögskolan och längs kajen, genom Tingsnäs och sedan Noret, därefter så var jag tillbaka i Färnäs igen. Där blev det en 20 minuter lång skarv mot Nusnäs för att få ihop 3,15 timmar idag och totalt 12 timmar hittills denna vecka. 

Hann med sex stakimpulser och tre drickastopp (det första efter 1,40 h) under dagens pass. Nej, tacka vet jag Faluns terräng och vägar! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är man på den sidan av stan och åker S får man ju skylla sig själv om de är tråkigt

Adam Steen sa...

Juhu? Jag såg ingen stad idag!?

Anonym sa...

👆👍