onsdag, juli 23, 2014

Dalacupen #7 "Milsbo", stumma ben och otaktisk (som vanligt)


Det var ju inte direkt med några diamantben jag startade i gårdagens dalacupen. 

Hallå.

Har väl slitit mig igenom ett race i dalacupen igen, igår var det varvet i Milsbo som skulle avverkas. Efter ett antal rätt så bra race i dalacupen så har de två senaste gått ganska så tungt. Dels för att jag tränat hårt, men även för att jag haft lie otur och dålig taktikkänsla. Igår satte jag väl med i klungan utan problem, men jag var med i dragjobbet alldeles för mycket för att ha något med slutstriden att göra. Rullade väl in på en 12:e plats eller liknande. Rätt missnöjd. Men jag får försöka se att jag ändå är rätt så stark och att det är svårt att skapa något bra på dessa lopp, då lär jag nog upp några nivåer i kapacitet. 

Vi cyklade både till loppet igår och även hem. Under hemvägen så blev jag alldeles yr och snurrig, fick lov att ta en energikaka, en gel och även dricka 0,5 liter vatten, då blev det bättre. 

Siffror från racet:

47,87 kilometer
1,08,42 minuter
41,8 km/h snittfart
167 snittpuls
194 maxpulsSamling vid gamla posten, för gemensam färd till Torsångs kyrka.Samling och genomgång innan start.


Rullning till start.


Mysåkning på första varvet.


Nedrullning i episkt väder.
Tre bilder från nedrullningen av Henrik Öijer
Inga kommentarer: