onsdag, juli 9

Från stum till pigg på tre h bike


Hej där.

Simon tog ut mig på en fin landsvägstur idag. Var rejält krispig och tom i början, faktum är att jag knappt tog vind under första halvan av turen. I Gustafs (efter bara 1,35) var jag rejält slut i benen, så jag bestämde mig för att köpa en cola (dricker nu för tiden i princip aldrig läsk) och en chokladboll. Till en början märkte jag ingen skillnad, men när vi passerade Torsång efter 2,15 så började jag vakna till, drog då en monsterförning ända fram till cykelbanan på väg 293, nu började jag känna igen kropp och ben igen. Skönt att få avsluta bra i alla fall, speciellt med tanke på gårdagens misär. 

Turen vi körde var: Falun - Vika - Pingbo - Gustafs - övre Svärdsjö - Romme - Torsång - Ornäs - Aspeboda - väg 293 - Falun.

Bilder och strava:


Simon tar skyltspurten Vika.


Likaså Pingbo.


Snart fika i Gustafs.


Just efter Torsång.


Här på cykelvägen började Simon bli mänsklig, eller så var det gubb-Adam som började komma igång.


Varmt och skönt, så man kunde köra med uppknäppt tröja idag.


Idag hade vi tur och hamnade bakom två 40 km/h-traktorer under rutten. Kryper här ihop på Sensan.


Inga kommentarer: