onsdag, juli 23, 2014

Skate och styrka med "Linda-WOD"Ytterligare ett pass att föra in i träningsdagboken, boom. 

Jag, Niklas Persson och Martin Holmstrand började med att åka skate i en timme, och här var jag rätt så totalt slut. Troligen hade jag dålig vätskebalans sedan gårdagens dryga fem timmar träning. Så efter rullskidorna var det dags för gym, jag drack väldigt mycket vatten här ett tag och blev långsamt piggare. 

Vi började med att köra fem stycken övningar:

- 3 X 12 frontsquats, 40 kilo
- 3 X 12 axelpress, 30 kilo
- 3 X 12 latsdrag, 65 kilo
- 3 X 12 toes to bar
- 3 X 12 lutande rodd, 40 kilo 

Därefter så var det dags för dagens helvetesövning, en "Linda-WOD":

10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 repetitioner med följande:

- 112,5 kilo marklyft
- 57,5 kilo frivändningar
- 75 kilo bänkpress

Här var det sjukt jobbigt i början, men mot slutet så blev jag faktiskt rätt pigg. 

Vi avslutade sedan med att rulla skate ner från friidrottshallen. Inga kommentarer: